Glasovanje za Nagrado javnosti “LIFE Citizens’ Prize 2020“ se je začelo

Mednarodni projekt LIFE DINALP BEAR, katerega vodilni partner je bil Zavod za gozdove Slovenije in je potekal od leta 2014 do 2019, je eden izmed nominiranih za nagrado Evropske Komisije LIFE Awards 2020. Z veseljem najavljamo, da se je začelo tudi glasovanje za Nagrado javnosti LIFE Citizens’ Prize 2020

S tem glasovanjem, ki je organizirano s strani Evropske Komisije, lahko javnost glasuje za najboljši projekt izmed finalistov v kategorijah ohranjanje narave, podnebne akcije in okolje. Tako bo javnost izbrala zmagovalca v kategoriji »Nagrada javnosti« v sklopu LIFE Awards 2020.

Obdobje glasovanja bo potekalo do 21. oktobra 2020 preko spletne strani lifeawards.eu. Za projekt glasujete tako, da med procesom glasovanja potrdite svoj glas s klikom na povezavo, ki jo prejmete na svoj e-naslov. Glasujete lahko samo enkrat.

Zmagovalca bodo razglasili na slovesni podelitvi nagrad v Bruslju (LIFE Awards 2020 Ceremony) med EU Zelenim tednom 2020, ki je največji evropski dogodek s področja okolja.

Vabimo vas, da glasujete za LIFE DINALP tukaj: https://www.lifeawards.eu/?contest=photo-detail&photo_id=411. Skupaj pokažimo s primeri dobrih praks, da je s participativnimi procesi v lokalnem okolju, lokalno prilagojenimi ukrepi in odgovornim ekoturizmom možno sobivanje medveda in človeka na podlagi kompromisov, upravljanja in ohranjanja na ravni populacije.

Hvala za vašo podporo in vaš glas.

Pripravila: projektna ekipa LIFE DINALP BEAR

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s