Vabilo: ZGS na sejmih AGRITECH in Alpe Adria 2020

Sejem AGRITECH 2020

Območna enota Celje Zavoda za gozdove Slovenije na sejmu AGRITECH, sejmu kmetijske in gozdarske mehanizacije, ki poteka med 29. 1. in 3. 2. 2020 v Celju, sodeluje s predstavijo na temo velikih zveri, na stojnici pa so predstavljene tudi druge vsebine ZGS (varno delo v gozdu, gojenje in varstvo gozdov, gozdni bonton, …) V vabilu lastnikom gozdov in drugim obiskovalcem sejma so zapisali:

Upravljanje z velikimi zvermi je v Sloveniji v zadnjem času precej aktualna in družbeno pomembna tema. Tema, ki bi jo radi v času sejma Agritech nekoliko približali lastnikom gozdov in širši javnosti. Vabimo vas na naš razstavni prostor v dvorano E 17 , kjer vam bomo prikazali zaščitna sredstva, opremo in ukrepe za varovanje premoženja pred napadi velikih zveri. Strokovnjaki pa vam bodo rade volje prisluhnili in svetovali. V soboto vas prav tako vabimo na predavanja o upravljanju z velikimi zvermi v Sloveniji s poudarkom na ukrepih za varovanje človekovega premoženja pred škodami po zvereh. Sledilo bo predavanje o evrazijskem šakalu v Evropi in Sloveniji, ter o upravljavskih izzivih v nadalje. Torej, vabljeni in dobrodošli na največjem strokovnem sejmu kmetijske in gozdarske mehanizacije AGRITECH 2020!

Sejem Alpe Adria 2020

Od 29. januarja do 1. februarja pa bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani potekal Sejem Alpe Adria 2020, na katerem se Zavod za gozdove Slovenije predstavlja skupaj s Turistično zvezo Slovenije in Gospodarskim interesnim združenjem Pohodništvo in kolesarjenje z razstavo Naj tematska pot 2019.

Razstava Naj tematska pot 2019 na sejmu Alpe Adria 2020

Med drugim vas v petek, 31. 1. 2020, vabimo v dvorano Urška, kjer bo med 10:15 in 11:00 potekal dogodek Naj tematska pot Slovenije in pohodniški festivali – Slovenija hodi, kjer bo gozdar ZGS Jože Prah predstavil natečaj Naj tematska pot Slovenije, ki ga s partnerji organizira ZGS.


Konec januarja 2020 je ZGS sodeloval še na 12. kariernem sejmu Informativa. Več na to temo izveste na spletni strani ZGS.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s